mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Ivan Laco: ‘Otok očekuju promjene kakve mjesto u 21. stoljeću i zaslužuje!’

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipnja, 2024
ivan laco

Ivan Laco, predsjednik OO HDZ-a Otok poslao je zahvalu svim biračima i uputio poruku nade i podrške u daljnjem radu svim mještanima Općine Otok.

‘Želim izraziti svoju duboku zahvalnost svim biračima Općine Otok na vašoj podršci i povjerenju koje ste nam ukazali na jučerašnjim izborima za Općinsko vijeće. Vaša snažna podrška omogućila je HDZ-u da osvoji većinu i potakne promjene koje su našem mjestu potrebne.

Ovi izbori su pokazali važnost zajedništva i angažmana svakog od vas. Ponosni smo na vašu spremnost da aktivno sudjelujete u demokratskom procesu. Vaši glasovi su nam dali jasan stav da je promjena u Otoku bila potrebna i sada je napokon došla.

Posebno se zahvaljujem svim volonterima i članovima izbornog stožera koji su neumorno radili kako bi ovi izbori protekli u najboljem redu. Njihova predanost i trud su neprocjenjivi.

S povjerenjem koje ste nam ukazali, u sljedećih godinu dana pripremit ćemo promjene u pogledu održavanja javne infrastrukture, pokrenut ćemo revizijski postupak kako bismo potaknuli transparentnost te omogućili da mladi imaju razloga za život u Otoku!

Također, želim istaknuti našu pobjedu na europskim izborima koja je dodatno učvrstila našu poziciju i omogućila nam da još snažnije zagovaramo interese našeg mjesta na višim razinama. Vaša podrška je bila ključna u postizanju ovog uspjeha i zajedno ćemo raditi na ostvarivanju naših ciljeva.

Hvala vam još jednom na povjerenju i podršci. Zajedno ćemo graditi svjetliju budućnost za sve nas.’

 

ferata@ferata.hr
0997370409