svabo

Izborna skupština udruge ‘Studenti Cetinske krajine’ i popratna događanja

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2021
cetinska krajina

Ovaj petak 22. listopada 2021. s početkom u 18h u prostorijama Kluba Sinjana, Masarykova 22 u Zagrebu, održat će se redovita Izborna skupština udruge Studenti Cetinske krajine na kojoj će se birati vodstvo Udruge u nadolazećem dvogodišnjem razdoblju. Ovim putem iz Udruge pozivaju sve članove kao i one koji to žele postati da prisustvuju Skupštini, biraju i budu birani.

U subotu 23. listopada 2021. služiti će se Sveta misa u crkvi Majke Božje Lurdske s početkom u 19 sati, Zvonimirova 64/ Vrbanićeva 35, a misno slavlje će predvoditi sinjski gvardijan fra Ante Čovo.

Sveta misa za studente Cetinske krajine organizira se već tradicionalno, 16. godinu za redom u organizaciji udruge Studenti Cetinske krajine, samostana Čudotvorne Gospe Sinjske i samostana Majke Božje Lurdske.

Po završetku misnog slavlja organizirano je prigodno druženje u samostanskoj dvorani, a od 22 sata slijedi druženje studenata Cetinske krajine u prostorijama Kluba Sinjana u Masarykovoj 22.

Iz Udruge pozivaju sve stare i nove studente da dođu na druženje, obnove članstvo ili tek postanu članom udruge. Očekuju vas u što većem broju i vesele se nadolazećim druženjima.

Sva navedena događanja održat će se sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, a svi studenti su pozvani da se pridržavaju istih.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh