Izvršna vlast podržala inicijativu udruge U ime obitelji

Autor/ica
Objavljeno: 23 rujna, 2014
ico_stipica

Nezavisna lista dr. Stipislava Jadrijevića i izvršna vlast Grada Sinja, na čelu s gradonačelnikom Ivicom Glavanom, javno su podržali  inicijativu udruge U ime obitelji ‘Birajmo zastupnike imenom i prezimenom’. U priopćenju za javnost kojeg su uputili stoji:

‘Nezavisna lista dr. Stipislava Jadrijevića, kao i izvršna vlast Grada Sinja na čelu s gradonačelnikom Ivicom Glavanom, pozdravljaju i podupiru inicijativu udruge „U ime obitelji“ za raspisivanje referenduma na kojem bi birači odlučili o izmjeni ustavne regulative na temelju koje se provode parlamentarni izbori.
Riječ je građanskoj inicijativi bez stranačkog i svjetonazorskog opredjeljenja, a potpisi se prikupljaju pod geslom ‘Birajmo zastupnike imenom i prezimenom’. Smatramo da je to jedino ispravno rješenje koje će prvenstveno doprinijeti većoj motiviranosti građana da iziđu na izboru, a zatim i da građani imenom i prezimenom izaberu kandidate, koji će ih bez stranačke stege, predstavljati na najbolji način.

Stoga pozivamo sve svoje članove, simpatizere i građane da potpisom daju potporu ovoj hvalevrijednoj inicijativi i aktivno se uključe u promoviranje iste’.

Nezavisna lista dr. Stipislava Jadrijevića, dr. Stipislav Jadrijević
Gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan, prof.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh