Javna tribina ‘Cijepljenje – sloboda izbora ili obveza?’

Autor/ica
Objavljeno: 26 ožujka, 2014
plakat

Izvor: Udruga obitelji s četvero i više djece Cetinskog kraja

Udruga obitelji s četvero i više djece Cetinskog kraja u suradnji s građanskom inicijatvom ‘Cijepljenje – pravo izbora’ organizira javnu tribinu pod nazivom ‘Cijepljenje – sloboda izbora ili obveza?’.

Javna tribina ‘Cijepljenje – pravo izbora ili obveza?’ održat će se sutra, 27. ožujka u Galeriji Galiotoviću Sinju s početkom u  19 sati.

Tribina se organizira u sklopu javne rasprave koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja o Nacrtu prijedloga Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Predavačice ce biti magistrica znanosti, doktorica medicine i specijalistica kirurgije Đula Rušinović Sunara, koja je i predsjednica Hrvatske udruge za promicanje prava pacijenata, te zubna asistentica Mandica Granić, voditeljica građanske inicijative ‘Cijepljenje – pravo izbora’.

Na tribini će biti govora o osnovnim ljudskim pravima, koliko se cijepljenje dotiče nas kao pacijenata, o postojećoj zakonskoj regulativi te prijedlogu izmjene te regulative.

Udruga obitelji s četvero i više djece poziva sve zainteresirane građane da se odazovu ovom pozivu i uključe u javnu raspravu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh