semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Još samo 4 dana traju prijave za 7. Utrku na Cetini

Autor/ica
Objavljeno: 7 srpnja, 2016
Trilj lađe6

Turistička zajednica grada Trilja, u suradnji sa ŠRD ‘Cetina’ Sinj organizira 7. po redu manifestaciju ‘Utrku na Cetini’, koja će se održati u nedjelju, 17. srpnja. 

Ova zanimljiva manifestacija proteklih godina bila je dobro posjećena i od strane gledatelja i natjecatelja, a direktorica triljske Turističke zajednice Andrijana Ivković nada se da će tako biti i ove godine.

‘Manifestacija je podijeljena u dva dijela. Onaj sportski bit će od 15 do 19 sati, a nakon toga u večernjim satima počinje kulturno-zabavni program, odnosno Triljska noć. U prvom dijelu nastupit će etno udruge, a nakon toga slijedi koncert grupe Dalmatino’, ističe Andrijana Ivković.

Na pitanje u čemu će se sve moći okušati ovogodišnji natjecatelji, Ivković je kazala:

‘Što se tiče sportskog dijela, on je koncipiran na način da se idejno povezuje s onim što mi nudimo u gastronomskom, agroturističkom i sportskom smislu na Cetini. Tako smo predvidjeli utrke u tri kategorije, a to su utrka rafting čamcima, utrka kanuima i utrka kayaking čamcima.’

Andrijana Ivković dodaje kako se osim utrke na Cetini, organiziraju i natjecanja u penjanju uz konop do pršuta te plivanjem do šarana.

Prijave traju do 11. srpnja, a primaju se u uredu TZ Trilj, na telefon 832 510 ili na e-mail: info@tz-trilj.hr.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh