REMAX

Junak dočekuje Dugopolje, publici ipak zabranjen ulazak na stadion

Autor/ica
Objavljeno: 18 rujna, 2020
Junak Marsonia Barać Stipe

U svom petom drugoligaškom nastupu Junak će ugostiti Dugopolje i pritom tražiti prvu pobjedu kojom bi se odlijepio s dna poretka, ali i koja bi donijela prijeko potrebno samopouzdanje i mir pred nastavak sezone i nove serije zahtjevnih utakmica…

U dosadašnje četiri utakmice osvojen je tek jedan bod i to iz utakmice protiv Croatije koja se igrala u srijedu. Bit će ovo i već četvrta domaća utakmica Junaka od ukupno njih pet, stoga je i više nego jasno koliko je važno konačno uzeti tri boda i time bitno podebljati mršavi bodovni saldo.

Uoči ovog dvoboja svoje viđenje dao nam je i jedan od najiskusnijih, Stipe Barać:

“Nama je jasno da moramo početi skupljati bodove i s te strane motiv ne može biti veći. Siguran sam da mi kao momčad vrijedimo više od trenutnog rezultata i vjerujem da ćemo već u utakmici protiv Dugopolja to i pokazati. Dat ćemo sve od sebe, borit ćemo se do zadnje minute i nadam se na kraju najboljem. Šteta što neće biti publike, oni su naša velika snaga, ali što je tu je.”

Trener Dario Sablić neće moći računati na Ivana Mastelića i Jakova Marunicu, dvojac iz startne postave koji ima problema s ozljedama, a ako se u obzir uzme broj utakmica i ritam srijeda-subota, onda je jasno da i njega čeka težak posao prilikom slaganja momčadi.

Svakako vrijedi napomenuti kako je odlukom Stožera zabranjen posjet gledateljima, iako je bilo suprotno najavljeno prije nekoliko dana, dakako, vodeći se odlukom HNS-a koji je takvu mogućnost dozvolio. Ono što je zakočilo cijelu stvar jest činjenica da u Splitsko-dalmatinskoj županiji još uvijek nije dozvoljen ulazak gledatelja na sportska borilišta.

Susret Junaka i Dugopolja igra se s početkom u 16,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh