Junaku u goste stiže zahuktali Rudeš, ali tri boda moraju ostati u Sinju!

Autor/ica
Objavljeno: 4 prosinca, 2020

Junaka ove subote očekuje novi drugoligaški obračun u kojem praktički nema pravo na bilo što osim pobjede, bez obzira na odličnu formu Rudeša koji za poraz ne zna više od dva mjeseca…

Pogled na tablicu iz sinjske perspektive ne može biti lošiji. Posljednje mjesto i samo jedna pobjeda u 14 odigranih utakmica i više će nego dovoljno posvjedočiti da samo i isključivo pobjeda “igra” nogometašima Junaka.

Jedino slavlje ostvareno je još krajem rujna u gostima protiv Orijenta, a utakmica protiv Rudeša bit će osmi sinjski pokušaj za prvim domaćim uspjehom.

A Rudeš baš i nije momčad na kojoj se lako vaditi, jer je u nizu od osam utakmica bez poraza. Posljednji je zabilježio 30. rujna, a usto bilježi i tri pobjede u nizu.

Igrači su svjesni situacije, vremena za popravni sve je manje, što nam je potvrdio i krilni napadač Junaka Robert Jandrek:

“Čeka nas teška utakmica, Rudeš je u naletu, ali mi nemamo više manevra za novo prosipanje bodova. Situacija je takva kakva jest, treba sada zapeti u ove tri posljednje utakmice, posebno u dvije domaće i uhvatiti priključak s ostatkom društva i onda se još bolje pripremiti za proljetni dio sezone.”

U konkurenciji za utakmicu neće biti kartoniranih Tea Vardića i Bruna Jenjića, još su neki upitni, ali nema sumnje da će svi stisnuti zube i dati svoj obol u ovoj super važnoj utakmici za Plave.

Susret Junaka i Rudeša igra se na Gradskom stadionu s početkom u 13,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh