ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Juniori Alkara poraženi od Bosca, ali čista petica za prikazano ostaje!

Autor/ica
Objavljeno: 23 svibnja, 2021
Alkar juniori

Juniori Alkara nisu uspjeli dohvatiti plasman među četiri najbolje momčadi u državi, ali odlična predstava protiv favoriziranog Bosca sigurno je veliki zalog za optimizam…

Bosco je u Sinj stigao favorit, ali Alkar je unatoč nizu izostanaka dobro parirao i pred sam kraj susreta bio na svega minus četiri, što je jamčilo uzbudljivu završnicu.

Pored ranije ozlijeđenih Jurele i Mastelića, u završnici se ozlijedio i kapetan Talaja, da bi potom zbog pet osobnih igru morali napustiti Tomašević i M. Jukić, što je bitno olakšalo posao gostima koji su krilima kadetskog reprezentativca Krajinovića (34 koša) ostvarili pobjedu od deset razlike.

Iako nikada nije zahvalno pričati i pisati na način ” što bi bilo kad bi bilo”, međutim, teško se oteti dojmu da bi ishod bio drugačiji da je momčad bila kompletna.  U svakom slučaju trener Denis Bobeta i dečki zaslužuju sve pohvale za do sada prikazano.

Alkar je ovim uspjehom ponovio rezultat ostvaren prije dvije godine, što je dokaz odličnog rada u omladinskom pogonu, ali i potvrda talenta koji neosporno postoji u redovima sinjske momčadi. Već sada možemo govoriti o kontinuitetu vrhunskih rezultata koji će Alkara pozicionirati kao bitan faktor na košarkaškoj sceni.

Rezultat:
Alkar – Bosco 79:89

Alkar: Tenžera (19), Zukanović (13), Vučković, Pavela, L. Jukić, Milošević, Plazibat, Talaja, M. Jukić (16), Ilijić, Vrgoč (5), Tomašević (26).

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh