tramax

Karavana ‘Zajedno u ratu zajedno u miru’

Autor/ica
Objavljeno: 14 studenoga, 2014
bikeri_sinj04

Izvor: Moto klub ‘Noćni jahači’ Trilj

Povodom 23. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara udruge proizašle iz Domovinskog rata i moto klubovi iz cijele Hrvatske organiziraju karavanu Prevlaka – Vukovar, ‘Zajedno u ratu zajedno u miru’. Cilj Karavane je pozvati bikere iz cijele Hrvatske da se zajedno pridruže Koloni sjećanja u Vukovaru i sjete svih žrtava agresije na Vukovar.

Ove godine održava se 7. karavana motorista koji su jutros krenuli iz Prevlake, najjužnije točke Hrvatske, a dolazak u Vukovar očekuje se u ponedjeljak, 17. studenog.

Karavana se vozi etapno, uz priključenje novih sudionika, a moto klubovi i udruge proizašle iz Domovinskog rata za sudionike pripremaju hranu i prenoćište.

Domaćin 50-orici sudionika Karavane danas će biti MK ‘Noćni jahači’ koji će ih dočekati oko 14,30 sati u Trilju. Oko 16 sati Karavana, kojoj će se priključiti bikeri iz Trilja, krenut će prema Sinju, gdje će ispred Spomenika poginulim braniteljima upaliti svijeće za sve žrtve Domovinskog rata. Nakon Sinja, bikeri će krenuti prema Kninu gdje će prenoćiti.

Organizator Karavane je Moto klub ‘Korkyra riders’ iz Korčule (Smokvica), na čelu s predsjednikom Đanijem, bikerom, dragovoljcem i invalidom Domovinskog rata. Karavana je organizirana uz veliku pomoć i podršku ne samo moto-klubova diljem Lijepe naše, već i ‘Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rara’ i ‘Hrvatskog društva logoraša srpskih i crnogorskih koncentracijskih logora’, zbog čega i nosi naziv ‘Zajedno u ratu, zajedno u miru’.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh