extrametal

KK Alkar umirovio dres s brojem 5 u čast Mladena Pavića Kemba

Autor/ica
Objavljeno: 16 rujna, 2020
Kembo

Košarkaški klub Alkar odlučio je umiroviti dres s brojem pet, kao trajno sjećanje na nedavno preminulog Mladena Pavića Kemba

Putem društvenih mreža službeni Alkar na ovaj se potez odlučio kako bi velikoj legendi i najvećem igraču u povijesti kluba još jednom izrazio poštovanje koje je itekako zaslužio za sve što je dao sinjskoj košarci.

Tako i donosimo objavu iz KK Alkar;

“Prije gotovo tri i pol mjeseca prerano nas je napustio Mladen Pavić-Kembo, najbolji igrač Alkara u povijesti. Kao znak duboke zahvalnosti i poštovanja, odlučili smo umiroviti dres broj 5 koji je Kembo s ponosom nosio dugi niz godina. Ubuduće taj broj igrači Alkara neće nositi. Kad smo tu odluku priopćili Ivanu Kučanu, koji je prošle sezone nosio broj 5, on je kazao da ga je izabrao upravo radi Kemba i da će, uz punu podršku odluci, u novoj sezoni odabrati neki drugi broj.”

Ovaj čin zaslužuje naklon, jer prvi je to slučaj u povijesti KK Alkar, ali ako je već netko morao biti prvi, onda je izbor Mladena Pavića Kemba definitivno najbolji moguć i s te strane valja čestitati i samom klubu na takvoj odluci.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh