Koka ipak prejaka za Sinj, sljedeći vikend protiv Dalmatinke u Pločama

Autor/ica
Objavljeno: 20 veljače, 2021
RK Sinj

Foto: AB Foto

Iako se iz kuta Sinja gledalo u smjeru iznenađenja protiv Koke, vrlo brzo postalo je jasno da su gošće bitno kvalitetnija ekipa i da će se bodovi morati tražiti na nekim drugim adresama…

Sinj – Koka 26:41 (13:21)

Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo
Suci: Dražen Anušić (Primorski Dolac), Dubravko Vukovac (Split)

Sinj: Ćosić-Dragan, A. Zorica, Pletikosić (1), Kljaković-Gašpić (6), Mažurin (2), Lj. Plazibat (7), Čović (1), Crnčević (2), Vugdelija (8 obrana), A. Plazibat (2), Mravak (1), P. Zorica, Ugrin, Boban (1), Lovrić (3), Paštar.

Koka: Jalušić (11), Balajić (1), Mrazović (9), Rogina (4), Domjan (3), Šopar (4 obrane), Vrabelj (2), Furjan (6), Bešen (2 obrane), Strahija (1), Ljubić (2), Car (2).

Isključenja: Sinj 12 minuta; Koka 6 minuta
Sedmerci: Sinj 3/5; Koka 6/6

Izuzev početnog vodstva od 1:0, Sinj je u ovom susretu bio podređen gotovo svih 60 minuta. Nije gošćama dugo trebalo da stvore osjetnu prednost, obrana Sinja nije bila dovoljno pokretna, o čemu najbolje govori 21 primljen gol u prvih 30 minuta.

S druge strane, niti napad nije najbolje funkcionirao, teško se dolazilo do pravih pozicija za šut, ali glavni problem bile su izgubljene lopte, što je igračicama Koke ostavilo ogroman prostor za kontre i polukontre iz kojih su zabijale u serijama.

Niti u nastavku nije bilo ništa bolje što se tiče igre Sinja, jasno je već i ranije bilo da od bodova neće biti ništa pa se na kraju rezultat zaustavio na poraznih 26:41.

Sjajne su kod gošći bile Jalušić s 11 i Mrazović s devet golova, dok je kod ekipe Sinja prednjačila Ljubica Plazibat sa sedam golova.

Kako smo već naveli, bodove spasa trebat će loviti protiv ipak nešto manje zahtjevnih suparnika, a jedan takav ogled slijedi im narednog vikenda kada naše djevojke gostuju u Pločama kod Dalmatinke.

Tablica:

Tabl žr
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh