mel

Martina Klapež najbolja na turniru policijskih postaja u streljaštvu, istaknula se i ekipa PP Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 28 rujna, 2022
naslovna

Foto: IPA Split

U Stobreču je održan tradicionalni Kup Sv. Mihovila 2022. – turnir policijskih postaja u streljaštvu. Na strelištu JU športski objekti Split natjecalo se 59 policijskih službenika iz gotovo svih policijskih postaja, a natjecanje nije omela ni kiša koja je povremeno padala.

Maksimalni učinak je imala Martina Klapež iz PGP Trilj, koja je jedina pogodila svih sto krugova te osvojila zlatnu medalju u ženskoj kategoriji.

Srebro je osvojila Silva Vržina iz I. policijske postaje s pogođenim 91 krugom, a broncu Danijela Čevra iz Sektora krim. policije PU SD s pogođenim 71 krugom. U muškoj kategoriji najveći broj krugova pogodio je Ivan Maslić iz I. policijske postaje (99), drugo mjesto osvojio je Karlo Klarić iz SJIP (98), a bronca je pripala Stipi Baraču iz Sektora za granicu PU SD (98).

n

 

Ekipa Jedinice specijalne i interventne policije – Denis Marunčić, Miro Bilandžić i Stjepan Vugdelija osvojila je zlato u ekipnoj kategoriji s pogođena 292 kruga. Druga je bila ekipa iz JSIP Dino Grizelj, Ivan Rajčić i Karlo Klarić s pogođenih 289 krugova, dok je treće mjesto osvojila ekipa PP Sinj – Ivan Bilić, Ante Vukas i Ante Božinović – 280 krugova.

ferata@ferata.hr
0997370409