Miljenko Marić: Ne želimo graditi tvrđave, nego most zajedništva među ljudima

Autor/ica
Objavljeno: 13 travnja, 2021
Miljenko Marić crop

Mostov kandidat za gradonačelnika Trilja Miljenko Marić kratko se osvrnuo na javnomedijske komentare događaja u Trilju, vezano uz svibanjske lokalne izbore, koji su u Trilju već uznemirili političku scenu.

‘Što se tiče ‘brakorazvodne parnice’ gradonačelnika Ivana Šipića koji se prekasno ispisao iz HDZ-a i njegovog zamjenika Ivana Bugarina kojeg sada stranka HDZ kandidira za gradonačelnika, neću su upuštati u njihove svađe i međusobna optuživanja i blaćenja. Ja sam čovjek kojega podržava Most i daje mi puno povjerenje, takvi su i ljudi na Mostovoj listi, neopterećeni podjelama, pošteni, marljivi, odgovorni i nadamo se da će to građani Trilja prepoznati. Mi samo želimo transparentno, javno i potpuno otvoreno upravljati gradom uz nultu toleranciju na korupciju i šerifovanje. To što se dva pola svađaju ‘na mrtvo ime’ nije naš posao, ali Trilj je mali grad i svi znaju sve pa tako i to da su 12 godina zajedno jeli i pili, a sada izazivaju podjele i međusobno se optužuju.

Mi ne želimo graditi tvrđave, mi ćemo biti most zajedništva među ljudima i pokušavamo pomiriti što se pomiriti dade, poručio je Miljenko Marić, te zamolio sve protukandidate, kao i ljude koji će biti na izbornim listama, da se suzdrže od zlih i zakulisnih javnih i tajnih istupanja i da ovo natjecanje shvate kao festival demokracije na kojem će birači na osnovi poznavanja života, djela i odgovornog rada kandidata odabrati najbolje.’

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh