ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Most će za predsjednika županijske Skupštine predložiti Ivicu Kukavicu

Autor/ica
Objavljeno: 10 lipnja, 2021
most press

Foto: Dalmacija danas

U parku Emanuela Vidovića u Splitu mostovci Miro Bulj, Ante Kujundžić i Ivica Kukavica održali su konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na rezultate lokalnih izbora u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Politički tajnik i povjerenik Mosta za Splitsko-dalmatinsku županiju Ante Kujundžić kazao je kako je Most napravio jako dobar rezultat te se osvrnuo na neizvjesnu situaciju u županijskoj Skupštini.

‘Most neće trpjeti dociranja bilo koga. Istovremeno Most neće biti dio OPG družine koja je bila na vlasti u bivši sazivima. Oni ne mogu odgovoriti na izazove s kojima se naša županija suočava. Mi ćemo kao druga politička stranka u Splitsko-dalmatinskoj županiji predložiti bojnika Hrvatske vojske, našeg Ivicu Kukavicu za predsjednika Skupštine. Ovim putem pozivam i Domovinski pokret i HDZ da njega podrže’, kazao je Kujundžić.

Nositelj liste Mosta za Županijsku skupštinu Miro Bulj kazao je kako su oni jasni cijelo vrijeme. Bili su, kaže, najžešća oporba i godinama ukazivali na sve nedostatke.

‘Nama nitko neće govoriti s kime ćemo koalirati. Za predsjednika Skupštine predlažemo moga suborca i očekujemo potporu svih’, kazao je Bulj.

Ivica Kukavica s konferencije za medije je poručio da nisu zadovoljni kako Županija funkcionira i žele promjene.

‘Zadovoljni smo izbornim rezultatom i dobili smo ogromno povjerenje naših građana. Ne želimo nikakve koalicije. Predlagat ćemo i saslušavat ćemo oporbu, brojni dobri prijedlozi dolaze i od strane oporbe, a dosadašnja praksa je bila da se takvi prijedlozi ne razmatraju. To nije dobro i to ćemo promijeniti’, zaključio je Kukavica.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh