mel

Mršav ulov punata u novoj epizodi kviza ‘Hit radio u sridu!’

Autor/ica
Objavljeno: 3 travnja, 2024
HIT RADIO U SRIDU, Foto (detalj) Roko Pavlinušić

U 26. epizodi kvizaškog natjecanja u pitanjima vezanima za Sinj i cetinski kraj osvojena su samo dva punta, stoga nas i dalje prati nagradna meta – večera za dvije osobe vrijedna 50 eura u restoranu ‘Pinjur’.

Đula iz Brnaza prema vlastitom kazivanju u proteklom korizmenom vremenu odrekla se koječega, pa i javljanja u kviz ‘Hit radio u sridu!’, a povratak je bio daleko od slavodobitnog. Na pitanje u kojem klubu mladi Otočani mogu naučiti osnove boksa Brnažanka je ponudila odgovor Bik, punat bi joj donio Vuk.

Još dulje apstinirao je od nadmetanja Branko iz Glavica, koji nam se javio prvi put nakon skoro četiri mjeseca. Upitan koji brijeg ima veću nadmorsku visinu, Pavića nebesa ili Šušnjevača, Branko je ispravno odmjerio Pavića nebesa. No, nije dobro povezao u kojoj grupi pjeva Ivana Giova Radan – Detour, Fluentes, Pavel ili Silente – misleći da se radi o Silenteu. Dodatna dva punta nosio je Detour.

Brankov sumještanin Nikola imao je u trećoj trci priliku podebljati svoje vodstvo na tablici. To je i učinio jer je za jedan punat znao da prijavak o osvojenim puntima alkara kopljanika nakon tri trke daje vojvodin ađutant, a ne zamjenik alajčauša. Na tome je i ostalo jer u Potravlju nije bilo središte hrvatačke banderije Buljan, kako je izjavio Nikola, nego banderije Prološčić.

Branko iz Glavica se današnjim jednim točnim odgovorom popeo za dva mjesta na ljestvici i sada je peti, no to mu malo vrijedi jer je i dalje bodovno znatno udaljen od četvrte pozicije koja vodi u poluzavršnicu natjecanja:

HIT RADIO U SRIDU

Nikola će uzeti prisilnu stanku u sljedećoj emisiji jer ima tri nastupa zaredom, a kvizaško nadmetanje ‘Hit radio u sridu!’ će se nastaviti u srijedu 10. travnja s početkom u 14 sati.

ferata@ferata.hr
0997370409