TOMMY mel

Najava završne konferencije o projektu Zajedno za djecu Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 15 ožujka, 2023
zajedno bili cvitak

U petak, 17. ožujka 2023.g. s početkom u 12:00 sati, u zgradi Muzeja Cetinske Krajine (UL. Andrije Kačića Miošića 5.), održava se završna konferencija o projektu „Zajedno za djecu Sinja“ čiji je korisnik dječji vrtić „Bili cvitak Sinj“, kodnog broja UP.02.1.1.12.0005.

Na konferenciji će projektni tim predstaviti ciljeve projekta, ciljane skupine, elemente projekta, projektne aktivnosti te ostvarene rezultate projekta.

Projekt „Zajedno za djecu Sinja“ dječji vrtić „Bili cvitak Sinj“ kao nositelj projekta, provodi u partnerstvu s Gradom Sinjem, Hrvatskim Crvenim križem – Gradsko društvo Crvenog križa Sinj, Udrugom za promicanje cjelovite dobrobiti čovjeka, društva i prirode “Cjelovit život” te s Udrugom za sportsku rekreaciju “Cvrčak”.

Ukupno odobreni iznos bespovratnih sredstava iz ESF-a iznosi 2.296.008,40 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Za prisutne sudionike biti će upriličena zakuska te pozivamo svu zainteresiranu javnost da nam se pridruži na održavanju završne konferencije i da svojom prisutnošću uveličaju ovaj događaj.

*Sadržaj teksta isključiva je odgovornost dječjeg vrtića Bili cvitak Sinj.

zajedno bili cvitak

ferata@ferata.hr
0997370409