mel

Nakon sporazumnog raskida sa Solinom, Labrović prihvatio ponudu Dugopolja

Autor/ica
Objavljeno: 3 travnja, 2024
mirko labrovic

Nakon što je u petak navečer, nakon poraza od Jaruna u Dugopolju, podnio ostavku na mjesto trenera Solina, koju je Izvršni odbor kluba prihvatio, Mirko Labrović preuzeo je kormilo Dugopolja.

‘Nakon sporazumnog raskida sa Solinom, došao je poziv iz Dugopolja koji sam prihvatio te ću ova dva preostala mjeseca natjecanja biti glavni trener Dugopolja. Dugopolje je isto tako loše ušlo u ovaj drugi dio sezone, praktički nema niti jednu pobjedu, a naravno uvijek plati trener i tako je bilo i ovom prilikom. Očekujem stabiliziranje momčadi i osiguravanje mirne plovidbe Drugom ligom, pokušat ćemo doći do finala Županijskog kupa, napraviti tu dobar rezultat, napraviti dobru selekciju i imati pravi uvid u stanje momčadi, a onda ćemo vidjeti što nakon završetka sezone’, kazao nam je Mirko Labrović.

Novog trenera igračima je jučer predstavio predsjednik Kluba Mario Smodlaka, koji je zatražio od igrača dodatan angažman kako bi se što prije osigurao ostanak u Prvoj NL.

Osim predstavljanja novog trenera predsjednik je igrače obavijestio i o ždrijebu županijskog kupa koji je Dugopolje spojio s odličnom ekipom Omiša te je kao cilj postavio osvajanje Kupa.  Na kraju sastanka predsjednik je istaknuo važnost i kvalitetu rada u školi nogometa i najavio potpisivanje ugovora s dva mlada igrača koji su postali standardni članovi prve ekipe, Ivanom Katićem i Dujom Marinom Buličićem.

ferata@ferata.hr
0997370409