miro bulj
hdz banner
sdp

Nastavlja se košarkaško prvenstvo, Alkar domaćin Hermes Analitici

Autor/ica
Objavljeno: 26 veljače, 2021
Alkar

Foto: AB Foto

Nakon dvadesetak dana pauze košarkaši Alkara vraćaju se prvenstvenim obvezama domaćom utakmicom protiv Hermes Analitice…

Ovo je ujedno završno kolo drugog kruga natjecanja u kojem se lovi pobjeda koja bi donijela bitno vedriju sliku pred završnu prvenstvenu rundu.

Alkar bi eventualnim slavljem odmaknuo Hermesu na tri pobjede, a Dubravi dvije, s tim da bi u tom slučaju protiv obje zagrebačke momčadi imao bolji međusobni omjer od 2-0, što bi bila velika prednost, gotovo i presudna što se tiče osiguravanja prvoligaškog opstanka.

“Nećemo se pretvarati niti lagati, jasan je naš cilj i on se zove pobjeda pod svaku cijenu. Ovo je prevažna utakmica kojom bi napravili veliki korak naprijed i svi znamo što nam je činiti. Imali smo dovoljno vremena za pripremu, za stabilizirati glave i za brušenje forme. Jako, hrabro i borbeno od prve sekunde.”, kazao je Damir Milačić dan uoči utakmice.

I dalje u sastavu nema Rebića čiji se povratak na parket predviđa za tjedan dana, ali zato je ostatak momčadi spreman za nastavak natjecanja. Vremena za uigravanje i brušenje forme bilo je i više nego dovoljno, stoga je za očekivati da bodovi bez velikog stresa ostanu u Sinju.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 19 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh