miro bulj
hdz banner
sdp

Nastavljeno cijepljenje u sportskoj dvorani

Autor/ica
Objavljeno: 4 ožujka, 2021
cijepljenje

U Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo danas je nastavljeno cijepljenje stanovnika cetinskog kraja protiv koronavirusa.

cijepljenje

Prema riječima voditeljice sinjske Ispostave Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Ane Kokot Živalj, danas će se cijepiti oko 270 pacijenata, pripadnika ranjivih skupina – stariji do 65 godina, kronični bolesnici. Zadovoljni su, kaže, uvjetima u dvorani, posebnog što je u njoj omogućen pristup i invalidnim osobama.

‘Cijepljenje teče bez ikakvih problema, nemamo nikakvih nuspojava, ljudi se pridržavaju reda. Svaki tim je dobio po tri bočice Pfizer cjepiva, što bi značilo da je svaki tim dobio po 18 doza.

Dr. Kokot Živalj kaže kako se uskoro očekuju i nove doze cjepiva, a počet će i docjepljivanje pacijenata koji su prvu dozu primili prije mjesec dana.

cijepljenje

U pripremi cijepljenja u sportskoj dvorani sudjeluju članovi Stožera civilne zaštite Grada Sinja te djelatnici koji su zaposleni u dvorani. Voditeljica sinjske sportske dvorane Ljiljana Borozan kaže nam kako cijepljenje nije poremetilo treninge sportaša jer su ih prilagodili terminima cijepljenja.

‘Mi smo tu na raspolaganju 24 sata dnevno, dok se cijepljenje održava, da bi tehnički dio posla obavili na najbolji mogući način, da građani prime cjepivo i da budu zadovoljni. Sportaši nisu ugroženi, ne dolaze taj dan u doticaj s pacijentima. Mislim da svi možemo biti zadovoljni’, kazala je Borozan.

cijepljenje
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh