TOMMY mel

NK Čaporice-Trilj i ove godine sudionik dječjeg turnira ‘Sv. Jurja – Vis’

Autor/ica
Objavljeno: 22 travnja, 2024
IMG WA

Nogometni klub Čaporice Trilj i ove godine sudjelovao je na 16. dječjem turniru Sv. Jurja Vis 2024. koji se održavao od 18. do 21. travnja 2024. u Visu.

Turnir je organizirao NK Vis povodom Dana Grada Visa i Sv. Jurja u tri dobne kategorije i to: 2011/12 , 2013/14 i najmlađi 2015/16 s ukupno 20 ekipa iz Dalmacije te 1 ekipa iz Slavonije.

Čaporice su sudjelovale u sve tri kategorije s 25 dječaka i desetak roditelja u pratnji  koji su, kao i svih godina, uživali u predivnim ambijentu na otoku Visu .

Nogometni klub Čaporice-Trilj  sa sve tri dobne kategorije igrao je samu završnicu turnira t.j  3 polufinala gdje su izborena dva 3. mjesta i jedno 4. mjesto. U kategoriji mlađi pionira najboljim  igračem turnira proglašen je igrač NK Čaporice Marko Krce, a u kategoriji početnika najbolji strijelac sa postignutih 14 golova je Antonio Ramić, također iz NK Čaporice-Trilj.

IMG WA

‘Naši dječaci na ovom turniru odradili su 19 utakmica u tri dana te im na tom veliko hvala za prezentaciju i borbu za boje kluba, kao i roditeljima koji su pomagali da svim dječacima bude ugodno i da uživaju u sportskim aktivnostima. Isto  tako zahvala i onima koji su nam povjerili svoje dječake, mada nisu mogli prisustovati turniru.  Valja pohvaliti i gostomprimstvo domaćina ovog turnira, NKVis i njegove članove koji su nam bili na raspolaganju  kao i svih godina do sada, unatrag 16 godina, jer  od prvog turnira  smo njegovi  sudionici. Ujedno i zahvala svim donatorima za odlazak na ovaj turnir jer bez njih to bi bilo nemoguće’, poručili su iz NK Čaporice-Trilj.

IMG WA

ferata@ferata.hr
0997370409