Banner CORE HIT RADIO

Nl. dr. Jadrijević: ‘Jednokratna pomoć za osnovnoškolce’

Autor/ica
Objavljeno: 22 rujna, 2022

 

volim sinj

Iz kluba vijećnika NL dr. Jadrijevića dobili smo priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

‘Radi potpunog, istinitog i objektivnog informiranja sveukupne javnosti dužni smo reagirati i izvijestiti javnost u svezi Odluke Gradonačelnika objavljene na Vašem portalu pod naslovom „Gradonačelnik Bulj uveo jednokratnu pomoć za osnovnoškolce“, a koja se nalazi pod linkom: https://www.ferata.hr/gradonacelnik-bulj-uveo-jednokratnu-pomoc-za-osnovnoskolce/
Naime, uistinu je normalnom čovjeku teško razumjeti potrebu Gradonačelnika da konstantno prisvaja tuđa djela i projekte i prikaziva ih kao svoje.
Nl. dr. Jadrijevića više je puta u medijskim istupima ukazala da se radi o Gradonačelniku koji u nedostatku svojih programskih vizija, djela i projekata usmjerenih ka unaprjeđenju kvalitete života na području Grada Sinja prisvaja tuđa djela i zasluge, te ih medijima i javnosti prezentira kao svoje.
Istine radi u ovoj konkretnoj objavi Gradonačelnika o donešenju Odluke o jednokratnoj pomoći za osnovnoškolce se svjesno prešućuje i krije od javnosti činjenica da se radi o amandmanu kluba vijećnika Nl. dr. Jadrijevića na proračun Grada Sinja za 2022. godinu, a koji je na sjednici Gradskog vijeća prihvaćen kao jedini od ukupno predloženih 19 amandmana.
Nije na odmet spomenuti niti to da se o uvjetima i mjerilima u svezi dodjele jednokratne pomoći za osnovnoškolce nije konzultirao s onima otkud je ideja zapravo i došla.
Po ustaljenoj praksi Gradonačelnika da sve ono što se u pogledu projekata ideja pokazalo kao dobro i što je rezultat prethodnih vlasti je njegovo, a što je loše i nije se pokazalo kao dobro nema veze s njim nego s onima prije njega, valja zaključiti da ponašanje Gradonačelnika sve je, ali normalno nije, a što na kraju krajeva stoga i ne čudi.

Klub vijećnika NL. dr. Jadrijević’

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh