svabo

Nogometna srijeda: Junak i OSK domaćini, Hrvace na Klisu

Autor/ica
Objavljeno: 28 rujna, 2021

U srijedu je na rasporedu sedmo kolo Treće HNL-jug. Junak i OSK na domaćem će terenu loviti nove bodove, dok će Hrvace morati u goste…

Junak će na Gradskom stadionu biti domaćin vodećem Hrvatskom vitezu iz Posedarja koji je u dosad odigranih šest utakmica ostvario pet pobjeda i jedan poraz. Junak je na polovičnom učinku, po tri pobjede i poraza sigurno nisu zadovoljili apetite dojučerašnjeg drugoligaša, stoga je pobjeda imperativ.

OSK će na svom terenu protiv dubrovačkog GOŠK-a tražiti prvu prvenstvenu pobjedu. Četiri remija i dva poraza Otočane su smjestili na pretposljednje mjesto, stoga je jasno kakvi su ciljevi stavljeni pred momčad uoči sutrašnje utakmice. GOŠK je na visokom petom mjestu, prikupio je 11 bodova i sigurno u Otok stiže rasterećen.

Hrvace će nakon pobjede u derbiju protiv Jadrana sada krenuti put Klisa na noge Uskoku. Klišani su u sredini poretka, ostvarili su po dvije pobjede, poraza i remija i sigurno neće biti lak protivnik Hrvacama koje uz Slogu jedine ne znaju za poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Raspored, 7. kolo:
16,00 h: Junak – Hrvatski vitez
16,00 h: OSK – GOŠK (DU)
18,00 h: Uskok – Hrvace

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh