Advent Sinj
ogrijevno bukovo drvo X

Nogometni vikend: Hrvace dočekuju Osijek, Junak Neretvanca, a OSK lovi Omiš

Autor/ica
Objavljeno: 17 ožujka, 2023

Nogometni vikend ovog će se puta protegnuti kroz tri dana…

Hrvace će svoj susret 19. kola Druge NL protiv Osijeka igrati tek u ponedjeljak, a razlog je zauzetost terena na kojem će izuzev U17 reprezentacija, prvenstvenu utakmicu igrati Dugopolje i Solin. Protivnik Hrvaca bit će Osijek koji je u seriji od tri poraza i koji se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. S druge strane Hrvace sigurno plove u mirnim vodama sredine poretka.

Dan ranije, odnosno u nedjelju, na teren će i Junak koji je domaćin Neretvancu. Sinjani su također domaćini reprezentaciji koja u subotu igra na Gradskom stadionu i to je razlog nedjeljnog termina. Junak je u seriji od tri utakmice bez pobjede (dva poraza) i nasušno su mu potrebna tri boda, dok je u potpuno drugačijem raspoloženju momčad iz Opuzena koja iza sebe ima tri vezane pobjede.

U prvom županijskom rangu OSK je domaćin Mračaju i jasno je tražit će nova tri boda kako bi i dalje ostao u utrci s Omišem u kontekstu borbe za naslov prvaka. Tekstilac će i treće kolo u nizu gostovati, a ovog puta odlazi u Proložac kod četvrtoplasirane Mladosti.

Na domaćem terenu u Drugoj ŽNL Trilj će igrati protiv Dalmatinca, dok će Čaporice u goste Poljičaninu.

Raspored:

Druga NL, 19. kolo:
15,30 h: Hrvace – Osijek II (ponedjeljak)

Treća NL, 19. kolo:
15,00 h: Junak – Neretvanac (nedjelja)

Prva ŽNL, 17. kolo:
15,00 h: OSK – Mračaj (subota)
15,00 h: Mladost – Tekstilac (subota)

Druga ŽNL, 16. kolo:
15,00 h: Poljičanin – Čaporice (subota)
15,00 h: Trilj – Dalmatinac (subota)

ferata@ferata.hr
0997370409