lady

Nogometni vikend: Hrvace na Primorca, Junak i OSK na već trećem gostovanju

Autor/ica
Objavljeno: 10 rujna, 2021

Ovog vikenda na rasporedu je četvrto kolo trećeligaškog nogometnog prvenstva. Od naših predstavnika jedine će na svom stadionu igrati Hrvace…

Hrvace su u tri prethodna kola ostvarile jednu pobjedu i dva remija, a drugo slavlje tražit će protiv Primorca iz Biograda koji je do sada prikupio tri boda. Bit će ovo već treća domaća utakmica za Hrvace, a dobar uvodni raspored trebat će maksimalno iskoristiti, jer jasno je koliko su domaći tereni u Dalmaciji jak adut.

OSK je nakon tri kola dohvatio dva boda, a sada im slijedi već treća utakmica na strani. Suparnik su Vodice koje se ni same ne mogu pohvaliti učinkom s obzirom na to da su do sada dohvatile tek jedan bod.

Junaku također slijedi treće gostovanje u četiri kola, a protivnik je aktualni prvak Neretvanac. Momčad iz Opuzena nije imala otvaranje prvenstva kakvom se nadala, dva remija su relativno mršav učinak, ali niti Junak nije momčad na kojoj se poželjno “vaditi”. Posljednje kolo i odlična predstava protiv Uranije sinjske je igrače napunila samopouzdanjem koje sada treba pretočiti u nova tri boda.

Raspored – 4. kolo:
16,30 h: Hrvace – Primorac BNM (subota)
16,30 h: Vodice – OSK (subota)
16,30 h: Neretvanac – Junak (nedjelja)

Tablica:

Tabl
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh