BANNER FERATA

Novi turistički portal ‘Total Inland Dalmatia’

Autor/ica
Objavljeno: 16 lipnja, 2014
press_konferencija_total_inland_dalmatia

Tekst i foto: jelena Bilić, direktorica TZ Sinj

U petak, 13. lipnja, u hotelu Park u Splitu Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije održala je press konferenciju povodom predstavljanja novog projekta Total Inland Dalmatia.

Novi turistički portal ‘Total Inland Dalmatia’ predstavlja bogatu tradiciju i netaknutu prirodu Dalmatinske zagore. Riječ je o projektu koji je dobio potporu Ministarstva turizma kroz program ‘Inovativni turizam”, a inicijatori su mu engleski bloger Paul Bradbury i Turistička zajednica grada Sinja.

Na novom portalu blogeri će objavljivati nekoliko kvalitetnih članaka dnevno. Očekuje se oko četiri tisuće članaka godišnje na engleskom jeziku. U njima će se moći pročitati detaljne informacije i zanimljivosti o lokacijama s područja Dalmatinske zagore te informacije o događanjima.

Cilj projekta je unapređenje ukupne turističko-ugostiteljske ponude Dalmatinske zagore kreiranjem i provedbom aktivnosti koje će pozicionirati gradove Sinj, Vrliku, Trilj, Imotski i Vrgorac te općine Dugopolje i Klis kao poželjna odredišta.

U projekt su uključene Turistička zajednica grada Vrlike, Turistička zajednica grada Sinja, Turistička zajednica grada Trilja, Turistička zajednica grada Imotskog, Turistička zajednica grada Vrgorca, Turistička zajednica općine Dugopolja i Turistička zajednica općine Klisa. Da bi projekt zaživio, veliku podršku je pružila i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

logo_total_inland_dalmatia

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh