miro bulj
hdz banner
sdp

Obilježena 31. obljetnica osnutka HDZ-a Općine Otok

Autor/ica
Objavljeno: 6 ožujka, 2021
hdz otok

U četvrtak, 4. ožujka pred Spomenikom branitelju i pred bistom prvog hrvatskog predsjednika i utemeljitelja HDZ – a dr. Franje Tuđmana, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća obilježena je 31. obljetnica osnutka HDZ–a Općine Otok.

hdz otok

‘Zbog epidemioloških mjera i specifične situacije, ovu smo obljetnicu obilježili sa nekolicinom okupljenih članova stranke. Ovom prilikom želimo zahvaliti našim utemeljiteljima, od kojih su mnogi i danas s nama,  jer su imali hrabrost, viziju i srce odazvati se pozivu i slijediti najvećeg među nama, dr. Franju Tuđmana. Želimo istaknuti da ćemo nastaviti stvarati pozitivno političko okruženje koje će biti spoj modernog i iskusnog.

Hrvatska demokratska zajednica, od našeg osnivanja, kojeg se ovih dana s ponosom prisjećamo, dugi niz godina  bila je izbor mještana naše Općine. To povjerenje ćemo vratiti na nadolazećim lokalnim izborima. Pokazat ćemo kako su snaga, politička stabilnost, konkretan razvojni plan i zajedništvo, jamstvo za razvoj i boljitak naše Općine.

Ovaj čin polaganja vijenca uvijek je popraćen dubokim emocijama. Spomenik branitelju nas podsjeća kako je sloboda skupo plaćena i kako su mnogi naši sugrađani dali ono najvrjednije za nju. Upravo zbog toga obvezni smo biti na ponos svima onima koji su položili svoj život na Oltar domovine. U želji da svi skupa, u ovim izazovnim vremenima, ostanete zdravi, svim članovima i simpatizerima čestitamo 31. obljetnicu osnutka HDZ-a Općine Otok’, poručuju otočki HDZ-ovci.

hdz otok
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh