banner stozer cz sinj

Odgođena sva sportska natjecanja do početka travnja!

Autor/ica
Objavljeno: 12 ožujka, 2020

Odlukama matičnih Saveza, a sukladno preporuci Središnjeg državnog ureda za sport i preporuci stožera za civilnu zaštitu, sva nogometna, rukometna i košarkaška natjecanja, kao i mnoga druga, suspendirana su do 1. travnja…

Alkar je u subotu trebao igrati protiv Hermes Analitice, ali današnja odluka taj je dvoboj pomaknula za navedeni termin. Čak se u kuloarima spominje kako će se tim posljednjim kolo drugog kruga prvenstvo zaključiti, dakle bez odigravanja treće runde, te da će se odmah krenuti s razigravanjem osam najboljih klubova. Sve je to još uvijek plod špekulacija i bez službene odluke.

Kako su otkazana i sva rukometna natjecanja tako je i prvenstveni susret Prve rukometne lige za žene, u kojem su snage trebale odmjeriti Sinj i Dugo Selo, premješten za početak travnja. To je, dakle, minimalni rok odgode, ali lako je moguće da se sukladno preporukama taj termin i dodatno prolongira.

Što se nogometa tiče i tu je situacija ista, iako su najave bile drugačije i odnosile su se na igranje bez publike. Ali s obzirom na razvij situacije, HNS je odlučio da će definitivno i bez iznimaka donijeti odluku od prekidu svih natjecanja.

Odgodama sportskih zbivanja priklonili su se još mnogi drugi Savezi, pogotovo oni čija se natjecanja odvijaju u zatvorenim prostorima.

O svim eventualnim promjenama pravovremeno ćemo izvijestiti.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh