Za djecu koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta – 1000 kn mjesečno

Autor/ica
Objavljeno: 17 kolovoza, 2022

Gradsko vijeće Grada Sinja je na svojoj 12. sjednici održanoj dana 3. kolovoza 2022. godine donijelo Odluku o dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta.

Slijedom navedenog, obavješćuju se roditelji djece predškolske dobi, koji su zahtjev za upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja u 2022./2023. pedagošku godinu podnijeli do 18. svibnja 2022. godine, a djeca im nisu bila primljena isključivo zbog popunjenosti kapaciteta vrtića, da mogu podnijeti zahtjev za novčanu pomoć uz uvjet da roditelji i dijete imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Sinja najmanje 1 godinu prije podnošenja Zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić.

Za ostvarivanje prava na dodjelu novčane pomoći za djecu koja su ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja, a nisu upisana zbog popunjenosti kapaciteta, roditelji podnose pisani Zahtjev na posebnom obrascu, uz prilaganje potvrde dječjeg vrtića u kojem su podnijeli zahtjev za upis djeteta.

Isplata pomoći po ovoj Odluci odnosi se na razdoblje od rujna 2022. godine do lipnja 2023. godine i iznosi 1.000,00 kuna mjesečno po neupisanom djetetu.

U prilogu (ispod ove objave) se nalazi Zahtjev za dodjelu novčane pomoći roditeljima.

ZAHTJEV
ODLUKA

ferata@ferata.hr
0997370409