TOMMY mel

Održan 5. humanitarni ženski turnir u balotama u Trilju

Autor/ica
Objavljeno: 4 ožujka, 2024
balote

Na sam rođendan Udruge ”Prijatelji obitelji”, 3. ožujka, članice Udruge organizirale su 5. humanitarni ženski turnir u balotama: Mo’š tuć, mo’š valjat. Turnir je tradicionalno privukao veliki broj posjetitelja, igračica i sponzora, čemu je pogodovao i dan lišen kiše koja već danima prijeti sportskom susretu.

balote

Iako je bilo prohladno i vjetrovito, to nije omelo sve prijavljene ekipe, njih 64 po dvije članice, da se naoružaju balotama i zaigraju na četiri zoga boćarskog terena u Trilju. I ove godine stručnu i organizacijsku pomoć pružili su članovi Boćarskog kluba Trilj.
Turnir je počeo u 10 sati, a napetost prema osvajanju trofeja trajala je do sumraka kad su završeni finalni dvoboji. Pehar je ove godine zasjao u rukama ekipe Termoinstaler, Dragica Vukas i Franka Šipić. Drugo mjesto osvojila je ekipa Carpe Diem, Lucija i Martina Klapež, treće mjesto ekipa Orlov kuk, Boženka Vučemilo i Dušanka Kegalj, a četvrto Aĝva Instalacije, Marija Vrgoč i Nikolina Čović Gusić.

balote

Nakon prvog kola posjetitelji su uživali u izvlačenju vrijednih i zanimljivih dobitaka na lutrijama. Podijeljeno je 200 listića lutrije po cijeni od 5,00 eura. Vrijednosti nagrada bile su daleko iznad tog iznosa te su dobitnici bili jako zadovoljni. Članice Udruge i predsjednica Tina Roguljić od srca zahvaljuju svim donatorima.

Donacije od lutrije, kotizacije ekipa, uplate sponzora, itd., još jednom su potvrdile toplo triljsko srce, ovaj put za nastavak projekta Zajedno posebni posvećenog djeci s poteškoćama u razvoju. Prikupljeno je 1 920,00 eura od kotizacija ekipa i 1 430,00 eura na terenu. Čin darivanja i dobrote imao je obostranu korist i zadovoljstvo, zbližio ljude i dao smisao zajednici te će se s ovim projektom svakako nastaviti kroz turnire u balotama i druge aktivnosti.

ferata@ferata.hr
0997370409