Banner CORE HIT RADIO

Održan prijam najboljih učenika na školskim natjecanjima

Autor/ica
Objavljeno: 17 lipnja, 2022

U Gradskoj vijećnici Grada Sinja održan je prijam za nagrađene učenike i njihove mentore sa sinjskog područja koji su na ovogodišnjim školskim natjecanjima postigli najbolje rezultate. Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj, dogradonačelnik Denis Bobeta i savjetnica gradonačelnika Božena Romac čestitali su učenicima i njihovim mentorima.

Tim povodom dogradonačelnik Bobeta je rekao:

‘I prošle godine smo dodjeljivali nagrade, ali su ove godine malo obilnije i ima više učenika koji su nagrađeni. Nadam se da će svi ovi učenici nastaviti i dalje ovim putem, ali i da će motivirati druge učenike. Grad Sinj će i dalje poticati ovakva znanja i nadam se da će svi oni biti budući stručnjaci, nastavnici i znanstvenici i još jednom im čestitam’.

Kao nagradu za uspjeh na školskim natjecanjima učenici su dobili od 1500 do 3000 kuna, a njihovi mentori 1000 kuna.

Gradonačelnik Bulj je rekao kako gradskoj vlasti ulaganje u učenike i njihovo znanje nikad neće biti problem:

‘Svi naši učenici će dugoročno pridonijeti široj zajednici, a vrlo je bitno motivirati i njihove mentore da naša zajednica prepozna njihov doprinos. Ovo je i poruka onima koji su bili blizu s rezultatima, da budu još bolji i uspješniji’.

Gradonačelnik je također podsjetio kako je Grad Sinj osigurao besplatan prijevoz učenicima i studentima, stipendije za sve redovite studente te je naglasio kako Grad želi što više olakšati obiteljima, ali i učenicima, da imaju što bolje uvjete u učenju i obrazovanju.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh