semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Održana 21. sjednica otočkog Općinskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 31 ožujka, 2016
opcina_otok

U otočkoj Vijećnici jučer poslijepodne održana je 21. sjednica Općinskog vijeća Općine Otok, na kojoj su usvojene sve točke dnevnog reda.

Među 12 točaka dnevnog reda, pred otočkim vijećnicima našlo se i izvješće o radu općinskog načelnika Branka Samardžića za drugu polovicu 2015. godine, koje su vijećnici jednoglasno prihvatili.

Potom je uslijedila rasprava o godišnjem izvještaju o izvršenju proračuna Općine Otok za prošlu godinu, kojeg su vijećnici također prihvatili.

‘Zadovoljni smo s izvršenjem proračuna za prošlu godinu. Ono što smo planirali to smo i ostvarili i rekao bih da je proračun očekivan. Mogu kazati i da smo zadovoljni suradnjom svih vijećnika u radu Općinskog vijeća te se nadam da ćemo tako nastaviti i ubuduće’, kazao je načelnik Otoka Branko Samardžić.

U nastavku sjednice otočki općinski vijećnici između ostalog su prihvatili izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata komunalne infrastrukture, o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture te o izvršenju Plana gospodarenja otpadom Općine Otok za 2015. godinu. Također su donijeli odluku o usvajanju Procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara te okoliša Općine te su usvojili prijedlog odluke o zakupu poslovnih prostora u vlasništvu Općine Otok.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh