Održana 9. sjednica sinjskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 8 svibnja, 2014
vijece301013

U sinjskoj Gradskoj vijećnici jučer je održana 9. sjednica Gradskog vijeća na kojoj su usvojene sve predložene točke Dnevnog reda. Sjednica je počela u 15 sati i 30 minuta, a završila u 20 sati i 45 minuta.

Na samom početku sjednice, prilikom usvajanja Dnevnog reda nije bilo prijedloga za dopunu, jednoglasno su prihvaćene dopune koje su vijećnicima dostavljene u materijalima, a nakon toga je jednoglasno prihvaćen cjelokupni Dnevni red.

Nakon pitanja i prijedloga vijećnika uslijedila je rasprava o razuzimanju stava po pitanju Navrta Zakona o regionalnom razvoju RH. Nakon rasprave, Zaključak je jednoglasno usvojen, uz manje korekcije koje su zajedno predložili i usuglasili predstavnici izvršne vlasti i svi klubovi vijećnika.

Osim toga, sinjski gradski vijećnici jučer su usvojili i Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o prometu na području Grada Sinja, Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu povjeravanja komunalnih djelatnosti koje se financiraju isključivo iz Proračuna Grada Sinja, te uvjetima i mjerilima za provedbu prikupljanja ponuda ili javnog natječaja za povjeravanje tih poslova na temelju pisanog ugovora, Prijedlog Odluke o poništenju dijela Javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Sinja te Prijedlog Odluke o poništenju Javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Sinja.

U nastavku sjednice vijećnici su prihvatili izvješća o realizaciji planova i programa rada dječjih vrtića ‘Bili Cvitak’, ‘Čarobni pianino’ i ‘Blagovijest’ za 2012./2013. pedagošku godinu s financijskim izvješćem za 2013. godinu te Izvješće o radu Gradske knjižnice Sinj s financijskim izvješćem za 2013. godinu.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh