miro bulj
hdz banner
sdp

Održana video konferencija u sklopu projekta e-Roditelj

Autor/ica
Objavljeno: 27 veljače, 2021
e roditelj

U sklopu projekta e-Roditelj, kojeg provodi udruga U ime obitelji u partnerstvu s Udrugom 4+ Cetinskog kraja u četvrtak, 25. veljače održana je video konferencija na temu ‘Pronatalitetno djelovanje na lokalnoj razini i predstavaljne projekta ‘e-roditelj.hr’

Na početku konferencije voditelj projekta e-Roditelj Luka Mlinarić predstavio je projekt, koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te web stranicu.

Predsjednik Udruge 4+ Cetinskog kraja Miljenko Marić iznio je analizu demografskih trendova u Cetinskoj krajini te pronatalitetnih poticaja gradova Sinja, Trilja i Vrlike te općina Hrvace i Dicmo, kao i potpore za novorđenu djecu koje se mogu dobiti od Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Splitsko dalmatinske županije.

Sudionici konferencije zaključili su kako Hrvatsku u 2030. godini vide kao prosperitetnu, sigurnu, uređenu zemlju, zemlju kvalitetnog i ugodnog života, brojnih i sretnih obitelji, bistrih voda, očuvanog okoliša, zemlju sa najvišim standardima u zaštiti djece, majčinstva i obitelji.

Miljenko Marić, predsjednik Udruge 4+ Cetinskog kraja ističe da se sve o mjerama po gradovima i općinama u Cetinskoj krajini, kao i u svim drugim gradovima, općinama i županijama u Republici Hrvatskoj može pronaći na stranici https://e-roditelj.hr/ .

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh