ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Osnovana Udruga teniskih rekreativaca u Sinju, uskoro i završnica ligaškog natjecanja

Autor/ica
Objavljeno: 18 srpnja, 2021
Tenis Sinj

Sinjska sportska scena odnedavno je bogatija za još jednu Udrugu, a ovog puta svoje aktivnosti formalizirali su teniski entuzijasti…

Iako kao takvi djeluju već četiri godine, od svibnja ove godine zaljubljenici u tenis odlučili su osnovati Udrugu teniskih rekreativaca Sinj.

Za predsjednika Udruge izabran je Stipe Milošević, a dopredsjednik je Bože Šego.

Udruga trenutno broji oko 25 članova, što bi se reklo u rasponu od “7 do 77”, koji su svoje rekreativne aktivnosti kanalizirali u ligu koja, polako ali sigurno, ulazi u svoju završnicu.

A sama završnica natjecanja, dakle okršaj onih najboljih, predviđen je iza Velike Gospe, kada će biti i upriličeno godišnje druženje, svečana zakuska i podjela medalja.

Osnivanje Udruge, kako nam kaže spomenuti dvojac, izravna je potreba za direktnim upoznavanjem ljubitelja tenisa, jer iz iskustva je jasno da mnogi u nedostatku teniskih partnera, odustaju od ovog vida rekreacije.

Na ovaj način, odnosno igranjem lige i direktnim natjecanjem, svi imaju priliku da kroz sportsku aktivnost i pozitivno ozračje jednostavno žive zdraviji život, a to u svakom slučaju vrijedi utrošenog vremena.

U svakom slučaju svi su se pozvani pridružiti, od gledatelja pa do novih natjecatelja. Svi zainteresirani mogu vikendom u večernjim satima doći do tenis terena u Sinju, gdje će dobiti sve potrebne dodatne informacije.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh