DANI_ALKE mel PM SOLAR

Petar Kliškinić: Sinjska Ljetna pub kviz liga najposjećenija je u Hrvatskoj

Autor/ica
Objavljeno: 26 kolovoza, 2023
kliskinic

Već smo pisali na stranicama Ferate kako je jedna od najljepših sinjskih priča ovo ljeto, dobila veličanstveni kraj – 54 ekipe sudjelovale su u posljednjem 10. kolu sinjske Ljetne pub kviz lige u Hotelu Alkar. Analizu ovog izuzetno uspješnog natjecanja u programu Hit radija dao je idejni začetnik pub kviz lige Petar Kliškinić.

‘Na početku smo bili malo skeptični kako će sve ovo proći. Međutim, kada se vidi što se događalo u ovih 10. kola onda s pravom možemo kazati kako je Sinj sada na vrhu pub kvizova u Hrvatskoj. Tijekom deset kola sudjelovalo je oko 80 ekipa po četiri natjecatelja, pa se lako dođe do brojke kako je skoro tristo natjecatelja okušalo svoje znanje’, istaknuo je Kliškinić s posebnim osvrtom na posljednje kolo lige:

‘Već se otprije znalo kako će povijest pamtiti Guslare s Karina kao osvajače 1. sinjske Ljetne pub kviz lige, a da će se viceprvacima zvati ekipa Guga. U borbi za treće mjesto broncu je osvojila ekipa 1+3, a posljednjeg dana okupilo se 55 ekipa. Što se tiče osvajača lige, to je ekipa sastavljena od igrača Solina, Dicma i Dugopolja’, istaknuo je Petar Kliškinić najavljujući nove aktivnosti i natjecanja:

‘Planiramo nastaviti na proljeće. Bit će tu tematskih kvizova, kulture, sporta, glazbe i drugih tema. Sinjski kvizaši nastavljaju i nakon Ljetne lige, za prvu subotu u rujnu priprema se veliki humanitarni kviz na 1065 metara nadmorske visine, ispred Planinarskog doma Orlove Stine na Svilaji, u subotu 2. rujna s početkom u 18 sati. Bit će to veliki humanitarni kviz na otvorenom. Za ovaj veliki humanitarni kviz u prekrasnoj prirodi možete se prijaviti na Instagramu i Facebooku’, kazao je Petar Kliškinić.

ferata@ferata.hr
0997370409