MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

PKD Gaj Laberije održao redovnu godišnju skupštinu

Autor/ica
Objavljeno: 27 veljače, 2024
Arena Pula

Izvor: PKD Gaj Laberije

Skupština Promotora kulturnih događaja ‘Gaj Laberije’ održana je u ponedjeljak, 26.02.2024. godine u prostorijama NK Tekstilac Sinj.

U nazočnosti velikog broja skupštinara predsjednik udruge Dejan Poljak iznio je godišnje izvješće o radu udruge za 2023. godinu, plan rada i financijski plan za 2024. godinu.

Predsjednik Nadzornog odbora Josip Bilonić dao je izvješće u kojem navodi da je Udruga poslovala u skladu sa statutom udruge i prema Zakonu o udrugama. Iznio je presjek financijskog stanja Udruge za razdoblje od 01.01.2023. godine do 31.12.2023.godine te broju članova koje udruga trenutno ima i provode programe volontirajući.

Predsjednica Upravnog odbora Danja Lakić Budimir dala je izvješće Upravnog odbora o broju sjednica u 2023. godini, velikom broju odrađenih projektnih aktivnosti koje je odobrio Upravni odbor, o stanju u udruzi, transparentnosti rada udruge i da udruga djeluje sukladno odredbama Upravnog odbora.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena od strane skupštinara.

U 2024. godini nastavljamo s bogatom paletom programa. Dva najznačajnija projekta su Dani antike ‘Utakmica Delmata i Rimljana’ i ‘Susret povijesnih postrojbi’.

Možemo zasigurno utvrditi da smo sa dosadašnjim radom upoznali široku javnost sa svim relevantnim činjenicama o kulturološkom fenomenu spomenika Gaja Laberija i njegovom legendom.

Manifestacije doprinose turističkoj ponudi ne samo grada Sinja već turističkoj ponudi  Splitsko dalmatinske županije i Republike Hrvatske.

‘Zasigurno će doći i vrijeme kada ćemo se turistički pozicionirati u svijetu kao kolijevka nogometa’, rekao je predsjednik udruge Dejan Poljak.

 

ferata@ferata.hr
0997370409