Podravka rutinski slavila u Sinju, vikend Alkaricama donosi novi važan susret

Autor/ica
Objavljeno: 15 veljače, 2021
Podravka Vegeta Sinj

Foto: AB Foto

Podravka Vegeta u Sinju je upisala nove prvenstvene bodove, što je i očekivan rezultat s obzirom na snagu aktualnih prvakinja Hrvatske…

Podravka Vegeta – Sinj 38:20 (15:9)

Sinj – GSD Ivica Glavan Ićo
Suci: Dražen Anušić (Primorski Dolac), Dubravko Vukovac (Split)

Podravka Vegeta: Tucaković (5 obrana), Zadravec (2), Turk, Beganović, Karlovčan, Popović (6), Jandrašić, Milosavljević (5), Mrđen (2), Mugoša (3), Franušić (8), Buljan (2), Škarić (4), Zrnić (7), Dumanska (7 obrana), Tsakalou.

Sinj: Ćosić Dragan, A. Zorica, Pletikosić, Kljaković Gašpić (6), Mažurin (5), Lj. Plazibat (2), Crnčević (5), Vugdelija (8 obrana), A. Plazibat, Mravak, Ćaleta, Ugrin (1 obrana), Boban (1), Lovrić (1), Paštar, Bešljić.

Isključenja: Podravka Vegeta 10 minuta; Sinj 14 minuta
Sedmerci: Podravka Vegeta 3/5; Sinj 2/3

Koprivničanke su se u ovom susretu vodile kao domaćin. Naime, dan ranije su gostovale u Pločama pa su na dalmatinskoj turneji odradile i ovaj odgođeni susret koji se trebao igrati još na jesen u Koprivnici.

Što se same utakmice tiče, Sinj je odlično parirao u prvih gotovo 20 minuta, pri čemu je brojao tek dva gola minusa, ali s vremenskim odmakom snaga je kopnjela, a razlika na semaforu se povećavala.

Prvi dio zaključen je rezultatom 15:9, da bi u drugom dijelu, točnije u 40. minuti semafor pokazao 22:13 u korist koprivničke ekipe. Sinj je tada vezao tri gola, ali ostatak utakmice bio je jednosmjerna ulica u kojoj je Podravka bila neumoljiva.

Konačnih 18 razlike prilično je velika razlika na kraju, ali treba naglasiti da je 15-ak minuta prije kraja ta razlika bila svega šest golova.

Kljaković Gašpić je prevodila Sinj sa šest golova, po pet su postigle Mažurin i Crnčević, dok je osam obrana prikupila Vugdelija.

Sinj u subotu nastavlja s prvenstvenim obvezama utakmicom protiv Koke s kojom je u drugom kolu remizirao, ali eventualnom pobjedom u potpunosti bi se priključio ekipama koje će se boriti za opstanak u ligi.

Tablica:

Tabl rž
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh