fruhwald

Poljudsko navijanje uz taktove Gradske glazbe Sinj

Autor/ica
Objavljeno: 8 rujna, 2021
glazba sinj hns

Još je u sjećanju fantastična atmosfera od prije dvije godine kada je Hrvatska s 3:0 pregazila Mađarsku na Poljudu. Naime, navijanje prije utakmice i na samom stadionu, na istočnoj tribini, predvodila je Gradska glazba Sinj.

Tako je bilo i sinoć kada je s istim rezultatom vatrena reprezentacija svladala Sloveniju. Po taktovima sinjskih glazbara pjevalo se i veselilo, svirali su hrvatske i alkarske koračnice i ostale nacionalne hitove. Sinjski glazbari zagrijavali su tisuće navijača koji su iz svih krajeva Hrvatske, BiH i drugih zemalja pristigli na Poljud kako bi dali podršku Daliću i momcima u važnom dvoboju za odlazak na SP 2022. u Katar.

glazba sinj hns

Kako pred početak, tako su i na kraju utakmice kada su ih došli pozdraviti Vatreni, Sinjani cijeli istok, kao i ostale na stadionu, digli na noge svojim sviranjem.

Kako je to izgledalo sinoć uoči utakmice možete pogledati u videu kojeg nam je poslao čitatelj Ferate Davor Moro:

Očito, Vatrenima Poljud postaje sretan u pobjedama, ali i kada ih na ovakav način bodre navijači predvođeni sinjskom Gradskom glazbom.

glazba sinj hns

Podsjetimo, Hrvatska – Slovenija 3:0, a na svom Poljudu golove za najdraži dres dali su Livaja, Pašalić i Vlašić.

Iz Gradske glazbe Sinj poručuju da će još bolju feštu i atmosferu napraviti na kraju kvalifikacija, kada 14. studenog u Split stiže Rusija.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh