banner stozer cz sinj

Ponos Sinja: Matea Pletikosić karijeru nastavlja u redovima europskih prvakinja

Autor/ica
Objavljeno: 15 rujna, 2015

Matea Pletikosic

Briljantna sinjska rukometašica, “friško” titulirana kao najbolja srednja vanjska Europskog kadetskog prvenstva, Matea Pletikosić, ostvarila je nevjerojatan transfer u redove aktualnih europskih prvakinja…

Podgorica i ŽRK Budućnost nova je realnost 17-godišnje Matee Pletikosić koja je u svega nekoliko tjedana prešla put od Sinja i Druge HRL do trenutno najbolje ženske rukometne ekipe u Europi.

Prelazak u redove Budućnosti veliko je priznanje za Ženski rukometni klub Sinj i kompletnu struku koja je iznjedrila najbolju srednju vanjsku u svijetu u kadetskom uzrastu, što je samo nastavak konstantnog vrhunskog rada u mlađim kategorijama.

Matea je pozornost na sebe skrenula na nedavnom U17 Europskom prvenstvu koje se održavalo u Makedoniji, na kojem je ova supertalentirana Sinjanka s reprezentacijom osvojila šesto mjesto.

No, ono što je bilo impresivno jest statistika od čak 37 golova uz 41 asistenciju i 19 izborenih sedmeraca, što joj je u konačnici donijelo i uvrštenje u idealnu sedmorku prvenstva.

A to je tek jedan od top proizvoda iz sinjske rukometne tvornice.

Za primjer svima!

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh