TOMMY mel

Povijesni derbi humanitarnog karaktera, ‘Plava obitelj’ pred ulaskom u 1. HNL

Autor/ica
Objavljeno: 21 travnja, 2024
junak

Tekst i foto: Milan Buljan

Danas od 17 sati na glavnom terenu Gradskog stadiona u Sinju juniori Junaka, prvoplasirana ekipa 1. NL NS Split, dočekuju drugoplasiranog Hajduka.

Pred nama je povijesni derbi, a pobjeda bi nas lansirala još jače prema kvalifikacijama za 1.HNL. Uz sve to, Uprava Kluba odlučila je da će utakmica biti humanitarnog karaktera za Mateja iz Gale koji je nedavno stradao u prometnoj nesreći te mu je potrebno hitno i dugotrajno liječenje.

Utakmicu je najavio Noa Poljak, najbolji strijelac Junaka sa 16 postignutih golova, a koji je na prošlom gostovanju u Zadru postigao hattrick:

‘Nakon dva teška gostovanja očekuje nas jako važna domaća utakmica, znamo što ona nosi. Kao i ostale nosi tri boda, ali danas se lomi sezona. Imamo još 7 utakmica, znamo koliko je važna ova kao i sve sljedeće. Moramo biti na visokoj razini da se dobro prezentiramo i da ostavimo tri boda u Sinju. I Hajduk ima svoje ciljeve, držimo sve u svojim nogama, moramo pokazati disciplinu i gard, igrati muški i pokazati kvalitetu. Ekipa je motivirana i sigurno je da ćemo odigrati najbolje što možemo i pokušati odnijeti pobjedu koja bi nam dala velike izglede za ulazak u 1. HNL.

Dođite danas u 17 sati na Gradski stadion i budite podrška i vjetar u leđa ovoj iznimnoj generaciji koja piše povijest NK Junak Sinj.

ferata@ferata.hr
0997370409