svabo

Predstava ‘Od Rame do Sinja’ predstavlja SDŽ na smotri dramskih amatera Hrvatske

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2021
od rame do sinja

Predstava Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj ‘Od Rame do Sinja’ predstavljat će Splitsko-dalmatinsku županiju na ovogodišnjoj smotri dramskih amatera Hrvatske.

Ovu informaciju potvrdio nam je predsjednik sinjskih kazalištaraca Željko Viculin, koji je istaknuo kako će se smotra održati u Vodicama od 12. do 14. studenog te od 19. do 21. studenog.

‘Mi smo trebali jučer imati okrugli stol sa selektoricom, na kojem bi ona obznanila sve ostale nagrade koje su dobivene. Međutim, zbog smrtnog slučaja u njenoj obitelji to je odgođeno za idući tjedan. Tada ćemo znati sve ostale nagrade po kategorijama, glumac, glumica, scenografija, režija i ostalo. Ali ono najbitnije je da je naša predstava izabrana da predstavlja našu županiju’, kazao je Viculin.

Viculin je dodao kako Sinjsko pučko kazalište danas putuje u Sombor gdje će nastupiti na Međunarodnom kazališnom festivalu.

‘U Sombor idemo s komedijom ‘Što rade Romeo i Julija’. Ta predstava je prije dva tjedna u Bošnjacima isto fantastično primljena, naša Petra je dobila nagradu kao najbolja glumica. Nadamo se lijepim vijestima iz Sombora.’

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh