semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Prikupljanje proizvoda za Socijalnu samoposlugu Grada Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 15 listopada, 2015
socijalna_samoposluga

Izvor: www.sinj.hr

Grad Sinj je u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa i Udrugom SRMA pokrenuo inicijativu za osnivanje socijalne samoposluge koja će, kako je planirano, početi s radom u mjesecu studenom 2015. godine, u prostorima Gradskog društva Crvenog križa u Sinju.

Socijalna samoposluga osmišljena je kao projekt suradnje, solidarnosti, partnerstva i dobročinstva kako bi se pomoglo socijalno najugroženijim pojedincima i obiteljima s područja Grada Sinja.

Kao partneri su nam se javile brojne udruge, ustanove i poduzeća koja su izrazila spremnost da sudjeluju u prikupljanju proizvoda namjenjenih podjeli najpotrebnijima u socijalnoj samoposluzi, bilo volonterskim radom, bilo donacijama ili postavljanjem socijalnih košara u svojim prodavaonicama.

Kako je 17. listopada (subota) Međunarodni dan borbe protiv siromaštva, u prodajnim centrima Tommy, Kaufland i Super Konzum, dana 16. i 17. listopada 2015. godine, zajedno s partnerima, organiziramo akciju prikupljanja 5 vrsta slijedećih nerabljenih proizvoda:
-prehrambeni proizvodi
-higijenski proizvodi
-kućanske potrepštine
-proizvodi za bebe
-školski pribor

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh