fruhwald
otvorena vrata

Ragbi klub Sinj domjenkom i druženjem obilježio 43 godine postojanja

Autor/ica
Objavljeno: 4 srpnja, 2021
Ragbi klub Sinj Miro Bulj

Izvor: Ragbi klub Sinj

Jučer je na SC “Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić” u Sinju u prekrasnom ambijentu održana proslava 43. rođendana našeg kluba te je naznačen kraj polusezone.

U ugodnoj atmosferi djeca, roditelji, veterani i simpatizeri kluba su u pozdravnom govoru bivšeg predsjednika Ivice Vučemila Vuke upoznati s povijesti kluba i rezultatima tokom godina kao i s uspjesima u ovoj sezoni. Doskokom po jakom vjetru, padobranaca iz Aeroklub Sinj – Croatia sa zastavama Hrvatske, Sinja i Kluba označen početak proslave rođendana kluba.

Predsjednik Ivica Dinarina-Šimić je podijelio prigodna priznanja i poklone svim sponzorima koji su nas vjerno pratili kroz ovu sezonu, bez kojih bi naše djelovanje i napredak bio znatno otežan.

Ragbi klub Sinj godina

Vrhunac same proslave je bio i dolazak našeg gradonačelnika gosp. Mira Bulja , koji je u ovom kratkom vremenu učinio značajne poteze koji su pomogli našem klubu, poglavito uređenje pitanja zalijevanja travnjaka i održavanja SC. Predsjednik Ragbi kluba “Sinj” Ivica Dinarina-Šimić je gradonačelniku uručio prigodne poklone te je naglasio kako je siguran da će baš on, kao vjerni navijač koji nas je pratio kroz sve ove godine, prepoznati rad našega kluba i dati dodatan zamah i napretku i razvoju našega sporta u gradu.

Ragbi klub Sinj godina

Nakon uručenja priznanja pristupilo se odigravaju mini utakmica naše Škole ragbija, te natjecanja među roditeljima koji su pokazali što su naučili gledajući svoju djecu. Možemo reći kako su roditelji savladali uspješno pucanje na rašlje.

U kasnim noćnim satima, miješane ekipe, seniora, veterana i cura su pokazali što znaju, te se po završetku nastavila zabava i druženje do dugo u noć. Zahvaljujemo svim roditeljima, volonterima te našim veteranima koji su svojim trudom (kolačima, gradelavanjem…) i svojim prisustvom uveličali našu proslavu!

Ragbi klub Sinj godina
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh