nacionalni sajam prsuta
Ultra Trail

Ragbijaši Sinja nastavili svoj niz nepobjedivosti i protiv Ljubljane

Autor/ica
Objavljeno: 11 ožujka, 2023
Ragbi Sinj Ljubljana

U osmom kolu proširenog prvenstva Hrvatske vodeći Sinj je bio uvjerljiv protiv Ljubljane…

Sinj – Ljubljana 33:5 (14:0)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Gledatelja: 200
Sudac: Antoan Trbić

Sinj: Žigo, Brčić (5), Jukić, M. Miloš, Tomić, Majić (5), Tomašević, Brčić-Šušak, Kovačić, I. Prološčić (10), Lucić, Grčić, L. Prološčić, Mi. Filipović-Grčić (5), Pavlović (8), Efendić, Mastelić, Reincke, Ma. Filipović-Grčić, Gašpar, Domazet, Silić.

Ljubljana: I. Okić, Železnik, Pilko, Medved, Miljuš, Dobnikar, Sajević, Puš, Kadunc, Jewell, Šubić, G. Okić, Jocquin, Longtka, Jamnik (5), Lazić, Volavšek, Polane.

Sinj je opravdao ulogu favorita i uvjerljivo slavio protiv Ljubljane koja se pokazala kao vrlo dobra momčad, međutim, danas se namjerila na odličan Sinj koji prije svega čvrstom obranom uništio svaku nadu gostima u povoljan rezultat.

Nakon prvih 40 minuta Sinj je imao vodstvo od 14:0, zgoditke su postigli I. Prološčić i M. Filipović-Grčić, a oba puta uspješan u pretvaranju bio je Pavlović.

Sinj je početkom drugog dijela prednost podignuo na 19:0, nakon čega je viđen i jedini zgoditak u režiji slovenske momčadi kojeg je postigao Jamnik. Sinj je tada još jače zbio redove i s nova dva zgoditka zapečatio sudbinu gostiju.

U nastavku su za Sinj zgoditke postigli Brčić, Majić, I. Prološčić uz dva pretvaranja Pavlovića. Sinju je ovo bila peta prvenstvena pobjeda i za sada je jedini stopostotan.

Prvenstvo se sada prekida zbog obveza reprezentacije, a Sinj će sljedeći dvoboj igrati protiv Nade u Sinju 15. travnja.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh