miro bulj
sdp

Ragbijaši Sinja poraženi od Mladosti, protiv Nade za finale

Autor/ica
Objavljeno: 4 travnja, 2021
Ragbi Sinj

Ragbijaši Sinja nisu uspjeli iskoristiti prvu meč loptu za plasman u finale prvenstva Hrvatske…

Mladost – Sinj 24:5 (19:0)

Zagreb – Igralište Krtičnjak

Mladost: Biškić (5), Brečić (5), Stipić, Tukulj, Oxenham, Jukić, Galić, Buljac, Buljanović, Jurišić, Vlašić (5), Ivanković, Žunić, Dominko (5), Peršić (4), Grman, Klenović, Medina, Batinjan, Latković.

Sinj: Žigo, Vrgoč, Munivrana, M. Miloš, Brčić-Šušak, Efendić, T. Miloš, Tomić, Kovačić, I. Prološčić, Vučković (5), Klarić-Kukuz, Grčić, Šolto, Pavlović, L. Prološčić, Gašpar, Širović, Tomašević.

Sinj u Zagrebu lovio pobjedu od četiri i više razlike, ali na kraju se aktualni prvak Mladost pokazala kao trenutno bolji suparnik.

Prvih 30 minuta vodila se velika bitka u kojoj je Mladost imala dominaciju, ali sve do pred kraj poluvremena nije uspijevala probiti obrambenu liniju gostiju.

Žuti karton Miloša, što je ostavilo Sinj s igračem manje, bio je trenutak koji je prelomio susret. Mladost je brojčanu nadmoć iskoristila i do odlaska na odmor prikupila čak 19 poena.

U nastavku je Sinj krenuo u ofenzivu, Mladostaši su zaradili tri žuta kartona, ali tek je Vučković uspio položiti za Sinj, što je bilo premalo za bilo kakav pokušaj preokreta.

U konačnici domaćin je još jednim polaganjem podebljao svoju prednost te zasluženo slavio rezultatom 24:5.

Sinj će sljedeće subote imati drugu priliku za finale i to u direktnom sudaru s Nadom.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh