BANNER FERATA

Ragbijašima Sinja drugo mjesto na Regionalnom prvenstvu

Autor/ica
Objavljeno: 13 lipnja, 2016
Ragbi Sinj

Izvor: RK Sinj

Ragbi klub Sinj je u subotu putovao na sam jug Hrvatske, točnije u Dubrovnik, gdje se održao regionalni turnir PH u ragbiju.

Na turnir se prijavilo šest ekipa: Nada, Sinj, Ploče, Šibenik, Makarska riviera i Dubrovnik Invictus, ali zbog radnih obaveza nisu se pojavile ekipe Makarske i Ploča.

Ragbi klub Sinj je u prvom susretu s lakoćom svladao Šibenik rezultatom 33:5, da bi u drugom susretu u tijesnoj utakmici izgubio od Nade 14:31 unatoč vodstvu na poluvremenu.

U trećem susretu druga postava je lako demolirala domaćina Dubrovnik Invictus rezultatom 47:0 te se plasirala u finale gdje je snage odmjerila sa Nadom, koja se pokazala pretvrdim orahom za izmoreni Sinj koji je griješio u obrani i dopustio “laku” pobjedu Splićana rezultatom 12:40.

Sinj kao drugoplasirani u regiji Jug stekao je pravo nastupa u finalnom turniru koji se igra u Sisku, gdje će nastupati ekipe Nade, Sinja, Dubrovnika, Rudeša, Mladosti i Novi Zagreb rugby.

Za Sinj su igrali: I. Klarić-Kukuz, M. Grčić, H.Grčić, N. Efendić, M. Efendić, F. Ratković, M. Miloš, B. Vučemilo, N. Pavlović, T. Šolto, M. Cvrlje, A. Kuštre.

Poredak:
1. Nada
2. Sinj
3. Invictus Dubrovnik
4. Šibenik

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh