banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Raspored priprema: Hrvace krenule, ostatak društva narednih dana

Autor/ica
Objavljeno: 8 srpnja, 2014

Hrvace-Junak1

Nogometni klubovi s područja Cetinske krajine ovih dana kreću s pripremama za narednu sezonu, a jedini koji su već napravili prve korake su Hrvatačani, dok će ostali to učiniti u danima koji su pred nama…

Baš kao i prošle sezone dok je bio za kormilom OSK-a, prvi je s pripremama u ponedjeljak počeo novi trener Hrvaca Boris Pavić.

Nad velikim brojem igrača, mahom nositelja igre iz prošle sezone, za sada je upitnik i dosta toga vezano uz pojačanja će ovisiti o njihovom odgovoru, odnosno njihovoj (ne)mogućnosti pronalaženja nekog drugoligaškog ili prvoligaškog angažmana.

Naime, jedino sigurno je kako u kadru neće biti Grbeše koji je “otplovio” put Kanade, dok se Stipanović, Čelić, Kulić, Bagarić i Ajduković tek trebaju izjasniti o svojim namjerama, kako saznajemo, najkasnije do ponedjeljka.

Ipak, da sve ne ostane na odlascima, momčad Crnih trebali bi pojačati Josip Dukić, prošlosezonski najbolji igrač i strijelac OSK-a, te njegov bivši kolega Bašić Šiško koji je zimus preselio u Split.

Junak će pak s pripremama, pod vodstvom dojučerašnjeg igrača Ivana Medvida, krenuti u četvrtak, 10. srpnja u 18 sati. Za sada je na prvu prozivku pozvano 12 domaćih igrača, dok će narednih dana Uprava obaviti razgovore s nizom igrača koji su u kombinacijama za prvu momčad. Najbliži povratku u plavo jato je iskusni napadač Željo Sablić, no o tome će se klupski čelnici tek očitovati.

S novim trenerskim imenom na klupi kreće i OSK kojeg će u novu sezonu povesti Mirko Labrović, što je ujedno i najveće pojačanje za Otočane. Izuzev igrača koji je pred vratima Hrvaca, momčad ne bi trebala imati značajnijih promjena što se tiče odlazaka, ali zato su konkurenciju pojačali donedavni kapetan Junaka Hrvoje Mandac te bivši igrač Hrvaca Josip Vardić. Pripreme OSK-a kreću 16. srpnja.

Sinjski Tekstilac prozivku je zakazao za 23. srpnja, a svoj uspješan posao na mjestu prvog trenera nastavit će Stipe Perić koji je momčad i više nego uspješno vodio do naslova prvaka 2. ŽNL, a samim time i prolaska u Prvi županijski rang. Većih promjena u kadru prema najavama neće biti, a moguće je tek popunjavanje kadra mlađim igračima iz sinjskog Junaka.

Što se tiče Glavica, za sada nemamo informacija o planovima vezanih uz pripreme i sam nastup u Drugoj županijskoj ligi u koju su Crveni skliznuli nakon što su proteklu sezonu zaključili na posljednjem mjestu u 1. ŽNL.

Raspored početka priprema:

Hrvace – 7. srpnja
Junak – 10. srpnja
OSK – 16. srpnja
Tekstilac – 23. srpnja
Glavice – ?

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh