trilj
vrlika
baner donlic

RRC: Ragbijaši Sinja bez pobjede ostali u posljednjim sekundama

Autor/ica
Objavljeno: 7 svibnja, 2022
Ragbi Sinj ZRS

Na krajnje dramatičan način ragbijaši Sinja su ostali bez pobjede u trećem kolu RRC lige. Gosti iz Zagreba su doslovno u posljednjem napadu poentirali i uzeli bodove…

Sinj – ZRS 30:31 (24:14)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Gledatelja: 100
Sudac: M. Dragičević

Sinj: Žigo, S. Brčić, I. Brčić, Efendić, Brčić-Šušak, Vučemilo, Miloš, Tomić, Gašpar, Domazet, Šušnjara, Grčić (15), Pavlović (15), Prološčić, Filipović, Radan, Šolto, Majić, Filipović, Lucić, Pavić.

ZRS: Stipić, Fišić, Juss, Vukovac, Buljac, Galić, Livaić, Krmek, Kostić, Jurišić (21), Fišić (10), Ivanković, Kostanjšak, Radman, Vranešević, Burazorović, Jukić, Cabruja, Belobrajdić, Dujić, Crnobrnja, Ban, Roguljić.

Dobro su domaći otvorili, Grčić je otišao do kraja, da bi potom Pavlović pretvorio za 7:0. Brzo je stigao i odgovor gostiju, Jurišić je bio nezadrživ za poravnanje, nakon čega je Fišić uz još jedno pretvaranje Jurišića preokrenuo na 7:14.

Sinj je tada zbrojio snage, počeo je igrati bolje i preko Pavlovića izjednačio, a onda je opet Grčić s dva polaganja osigurao svojoj momčadi prednost od deset poena na poluvremenu (24:14).

U nastavku su gosti bili bolji i brzo su zahvaljujući Fišiću i Jurišiću uhvatili egal (24:24). Dvije kazne tada je realizirao Pavlović, Sinj je imao 30:24 i činilo se da brodi prema sigurnoj pobjedi.

Na isteku vremena, u posljednjem napadu Zagrebački ragbi savez je pritisnuo Sinj, a najspretnijim se ponovno pokazao sjajni Jurišić koji postiže zgoditak i još uz to i pretvara za novi preokret i pobjedu ZRS-a 31:30.

Sljedećeg vikenda Sinj gostuje u Ljubljani.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh