tommy
vrlika
utd banner
Diskonti Toni
baner donlic
božo
Banner CORE HIT RADIO

RRC: Ragbijaši Sinja gostuju u Ljubljani

Autor/ica
Objavljeno: 13 svibnja, 2022
Ragbi Sinj

Izvor: Ragbi klub Sinj

U petom kolu RRC lige, Ragbi klub “Sinj” sutra putuje na teško gostovanje kod Ragbi kluba Ljubljana.

Ljubljana je u RRC ligu ušla teškim porazom od ekipe ZRS-a koja je dominantnom igrom razdrmala uljuljanog Slovenskog prvaka. Iako su isti imali težak start na početku turnira i dugu stanku zbog COVID-a, momčad Ljubljane će u ovom susretu ipak imati blagu prednost budući da igraju na vlastitom terenu, a samu momčad sačinjavaju uglavnom reprezentativci.

S druge strane, Sinj u ovaj susret i na dug put ide oslabljen za ključne igrače, prvenstveno trenera-igrača Marka Grčića, Filipovića, Jukića, Mastelića i dr., koji nisu u mogućnosti pomoći ekipi što zbog ozljeda što zbog radnih obaveza. Međutim, u razgovoru sa trenerom Grčićem dobili smo informaciju kako će Sinj za ovaj susret ići rasterećen imperativa rezultata, zbog sam činjenica da smo oslabljeni za par prvotimaca.

Nadalje, trener je istaknuo kako je cilj u ovom susretu iskušati mlade snage u kombinaciji s iskusnim igračima, poput Tomića, Miloša, Žige, Brčić-Šuška i kapetana Pavlovića koji će biti glavni motor u ovoj utakmici.

Nakon prošlotjednog tijesnog poraza, motiva našim momcima ne nedostaje te smo sigurni kako će izvući svaki atom snage i dišpeta i pokušati odnijeti skalp u gostima.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh