svabo

Rukomet: Kamičak i dalje ruši sve pred sobom, Trilj niže poraze

Autor/ica
Objavljeno: 23 listopada, 2021
rukomet

U četvrtom kolu drugoligaškog prvenstva Kamičak je bio dominantan te je ostao na maksimalnom učinku, dok će Trilj i dalje morati pričekati na prve bodove…

KAMIČAK – KORČULA 39:28 (19:13)

Kamičak je jako ušao u utakmicu od prve minute, što se odmah odrazilo i na semaforu koji je iz minute u minutu pokazivao rast domaće prednosti, a koja je krajem prvog poluvremena iznosila osam golova, dok je nakon 30 minuta rezultat bio 19:13.

Nastavak se pretvorio u odrađivanje posla za domaće, kvaliteta je obilato bila na strani Kamička pa je u konačnici gol gostiju bio doslovno zatrpan uz 39 postignutih golova sinjske momčadi.

Kamičak je predvodio Gašpar s osam golova, dok su po šest postigli Putnik i Milun. U sljedećem kolu svoj stopostotni niz Kamičak će braniti na gostovanju u Jelsi.

TRILJ – SPLIT 21:30 (10:17)

Trilj je upisao četvrti poraz, a ovog puta bolji je bio Split. Egal je potrajao tek desetak minuta, kada gosti serijom 4-0 bježe te do poluvremena stvaraju sedam golova prednosti.

U drugom dijelu domaći nisu imali snage igru podignuti na nivo kojim bi parirali boljim gostima pa su na kraju morali potpisati poraz od 30:21.

Najefikasniji u redovima Trilja bio je Kozina sa šest pogodaka, a gol manje zabio je Galić. U petom kolu Trilj gostuje kod Krilnika.

Tablica:

Tabl rm
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh